bystyremøte

2019

Ungdommens

Ungdommens bystyremøte 2019

Sterke meninger? Brenner du for noe? Er det noe i Oslo du vil endre på? Du kan være med på å bestemme!

Ungdommens bystyremøte (UBM) arrangeres for å gi deg mellom 13 og 19 år som er valgt fra et ungdomsråd, elevråd, organisasjon og fritidsklubb, muligheten til å si din mening og bli hørt av politikerne i Oslo. Sammen med over 100 ungdommer fra hele byen vedtar UBM fem saker som bystyret må ta stilling til. I tillegg arbeider Sentralt ungdomsråd hele året for å få gjennomslag for UBM-sakene i bystyret.

Dato: 15. oktober og 18. oktober

Tid: 08:00 – 16:00 begge dagene

Sted: Oslo rådhus

Det serveres lunsj på arrangementet.

Elevråd, organisasjoner og ungdomsråd inviteres til å sende delegater og vil få invitasjon per e-post. Ta kontakt dersom ditt elevråd, organisation eller ungdomsråd ikke har fått invitasjon.

UBM har også 20 åpne plasser for ungdom som ikke tilhører noen organisasjon, lokalt ungdomsråd eller elevråd. Påmelding til åpne plasser skjer ved å sende e-post til emilie@ungorg.no.

Påmelding

Vil du representere elevråd, organisasjon eller ungdomsråd? Invitasjon er nå sendt direkte til vår kontaktperson hos dere.

Det er også mulighet å delta på UBM uten å representere en organisasjon, et ungdomsråd eller elevråd. Da kan du sende forespørsel til emilie@ungorg.no. Det er totalt 20 åpne plasser, så det gjelder å være tidlig ute.

Trykk på Facebook-logoen nedenfor for å gå til Facebook-arrangementet!

Forberedelseskveld

Er du påmeldt til UBM? Da arrangerer vi en forberedelsekveld der du får en introduksjon av hva som skal skje på UBM, samt mulighet til å teste en splitter ny innspillsmodell vi skal bruke under årets møte. Forberedelsekvelden vil på UngInfo i Møllergata 3, 9. oktober fra 17:00 til 19:00.

Meld deg på ved å trykke «Skal» på Facebook-arrangementet.

Kontakt oss

Telefon:

  • 24 14 98 30

E-post:

Besøksadresse:

  • Møllergata 3
  • 01790 Oslo

Har du konkrete henvendelser angående Ungdommens bystyremøte, Sentralt ungdomsråd i Oslo, eller Ungdomshøringen? Se direkte kontaktinformasjon.

Emilie Geist

Politisk rådgiver

Ungdommens bystyremøte,
Sentralt ungdomsråd i Oslo

emilie@ungorg.no

24 14 98 34

Sigbjørn Lilledrange

Rådgiver

Ungdomshøringen

sigbjorn@ungorg.no

24 14 98 32

Arne Undheim

Daglig leder

Oppdrag

arne@ungorg.no

24 14 98 35